ارسال به دیگران پرینت

مرگ انسان

مرگ ناگهانی با دانه‌ها و هسته‌های میوه

در شرایطی که یک رژیم غذایی مغذی و متعادل از ارکان اصلی یک زندگی سالم و طولانی محسوب می‌شود، برخی مواد غذایی نیز وجود دارند که می‌توانند به آرامی یا به سرعت موجب مرگ انسان شوند.

مرگ ناگهانی با دانه‌ها و هسته‌های میوه

در شرایطی که یک رژیم غذایی مغذی و متعادل از ارکان اصلی یک زندگی سالم و طولانی محسوب می‌شود، برخی مواد غذایی نیز وجود دارند که می‌توانند به آرامی یا به سرعت موجب مرگ انسان شوند.

برخی غذاهای عجیب و غریب و البته گران‌قیمت، مانند ماهی بادکنکی و قارچ‌های وحشی از جمله نمونه‌هایی هستند که باید مراقب مصرف آن‌ها باشید. اما شاید شگفت‌زده شوید اگر بدانید برخی مواد غذایی پرمصرف نیز دارای عناصری هستند که بسیار سمی بوده یا بر اساس روش تهیه می‌توانند به گزینه‌ای خطرناک برای زندگی انسان تبدیل شوند.

مرگ ناگهانی با دانه‌ها و هسته‌های میوه

میوه‌هایی مانند سیب ، گیلاس، هلو، و زردآلو دارای یک نوع هیدروژن سیانید به نام « اسید پروسیک » در دانه‌ها یا هسته‌های خود هستند.

 

 

البته مردم به‌طور معمول این بخش از میوه را مصرف نمی‌کنند، اما در صورت مصرف اتفاقی یا به هر دلیل دیگری می‌توانند همانند قاتلی خاموش عمل کنند. البته دانه‌ها و هسته‌های میوه اسلحه‌ای قوی نیستند، زیرا قربانی باید حداقل یک فنجان از پودر آن‌ها را مصرف کند تا جان خود را از دست بدهد.

مرگ ناگهانی با ریواس

ماده خطرناک ریواس در برگ‌های این گیاه است که به نام «اسید اگزالیک» شناخته می‌شود. این ترکیبی شناخته‌شده است، زیرا موجب تشکیل سنگ‌های کلیه می‌شود. البته شما باید تقریبا ۱۱ پوند (۵ کیلوگرم) برگ ریواس مصرف کنید تا کلیه‌ها به طور کامل از کار بیفتند، اما به خاطر داشته باشید که حتی یک سنگ کلیه نیز می‌تواند دردی شدید را در بدن ایجاد کند.

از آنجایی که تنها برگ‌های ریواس خطرناک هستند، نیازی نیست تا به طور کامل از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنید. ریواس منبع خوبی برای منگنز، منیزیم، فیبر غذایی، کلسیم، ویتامین C، و ویتامین K است.

مصرف گلیکو آلکالوئیدها که در برگ‌ها، ساقه‌ها و جوانه‌های سیب‌زمینی وجود دارد می‌تواند موجب سردرد گیج‌کننده، گرفتگی ماهیچه، اسهال، و حتی کما و مرگ شود.

گلیکو آلکالوئیدها عامل رنگ سبز سیب‌زمینی‌های مانده محسوب می‌شوند. تنها ۳ تا ۶ میلی‌گرم از گلیکو آلکالوئیدها در هر کیلو از وزن بدن انسان می‌تواند مرگبار باشد، از این رو، پرهیز از مصرف سیب‌زمینی‌هایی که جوانه زده‌اند یا زیر پوست آن‌ها سبز شده است، اهمیت دارد. سیب‌زمینی‌ها در صورتی که دور از نور خورشید نگهداری شوند بیشتر دوام می‌آورند، از این رو، آن‌ها را در جای خشک و تاریک نگهداری کنید.

 

 

سلامتی

این غذا ها آرام آرام شما را می‌ کشند

چیزی که می خورید تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامتی شما دارد. برخی از غذا ها مانند یک قاتل مخفی بوده و به آرامی باعث مرگ شما می شوند.

این غذا ها آرام آرام شما را می‌ کشند
 

چیزی که می خورید تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامتی شما دارد. برخی از غذا ها مانند یک قاتل مخفی بوده و به آرامی باعث مرگ شما می شوند.

۱. رب گوجه فرنگی کنسرو شده: رب گوجه فرنگی کنسرو شده یک قاتل مخفی است؛ چرا که منبعی پنهان از قند بوده و هرگز به ذهن‌تان هم خطور نمی‌ کند باعث چاقی، دیابت، بیماری قلبی و حتی پوسیدگی دندانها شود.

۲. نوشابه‌ی گازدار: نوشابه‌ های گازدار یکی از بدترین دشمنان شما هستند. این نوشابه‌ ها می‌ توانند روی همه چیز اثر بد بگذارند، از پوست و قند خون‌تان گرفته تا هورمون‌ ها و خلق و خوی شما می تواند به دلیل نوشابه های گازدار دچار آثار منفی شود.

 

۳. قند: بسیاری از متخصصان تغذیه قند را به خطرناکی سم می دانند. مصرف قند های مصنوعی با افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا بهدیابت مربوط است.این ماده همچنین باعث افزایش التهاب شده و باکتری های مفید روده را کاهش می دهد. قند همچنین تاثیر منفی بر روی مغز می گذارد.

 

 

۴. گوشت‌های آماده: گوشت‌ های آماده یا فرآوری شده پُر از نیترات و سدیم و نگهدارنده و افزودنی‌اند. تمام  این مواد می‌ توانند ریسک ابتلا به سرطان، بیماری قلبی، دیابت و حتی مشکلات رفتاری و اختلال‌های یادگیری در کودکان را افزایش بدهند.

 

۵. روغن‌های گیاهی: تنها روغن زیتون، روغن نارگیل و یا روغن آووکادو انتخاب‌های سالمی‌اند و بسیاری دیگر از روغن های گیاهی مانند روغن ذرت در دمای بالا می تواند به ترکیباتی تبدیل شده که سلامت انسان را به خطر می اندازد.

۶. مارگارین: مارگارین، نوع بسیار بی‌ کیفیت کره است که از روغن‌های گیاهی هیدروژنه تهیه شده و غیر طبیعی‌ تر از آن است که فکر کنید. چربی‌های ترانس موجود در مارگارین می‌ تواند به قلب و رگهای‌تان آسیب بزنند و سطح کلسترول‌ تان را افزایش دهد.

منبع : دنیای اقتصاد
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه