ارسال به دیگران پرینت

رئیسی:

وضعیت بازار و قیمت‌ها قابل قبول نیست

رئیس‌جمهور گفت: با وجود دستاوردهای امیدوارکننده در حوزه‌های مختلف اما وضعیت موجود در عرصه تنظیم و کنترل بازار و قیمت‌ها قابل قبول نیست.

وضعیت بازار و قیمت‌ها قابل قبول نیست

رئیس‌جمهور گفت: با وجود دستاوردهای امیدوارکننده در حوزه‌های مختلف اما وضعیت موجود در عرصه تنظیم و کنترل بازار و قیمت‌ها قابل قبول نیست.

ابراهیم رئیسی در جلسه هیئت دولت با تاکید بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی دولت و مجلس در مسیر حل مشکلات کشور، گفت: مهمترین راهکار ایجاد این هم‌افزایی در تعامل دولت و مجلس رابطین پارلمانی دستگاه‌های اجرایی هستند.

وی درباره مشکلات موجود در مسیر تامین کاغذ مورد نیاز کشور به ویژه برای نشریات، تصریح کرد: مسئولین مربوطه موضوع ملی شدن تامین نیازمندی‌های حوزه نشر به ویژه کاغذ را به طور جدی در دستور کار قرار دهند. ظرفیت‌های خوبی در کشور برای خوداتکایی در تولید کاغذ وجود دارد که باید به شکل احسن مورد توجه قرار گیرد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت هماهنگی کامل در دولت در زمینه اطلاع‌رسانی گفت: اعلام مواضع و اطلاع‌رسانی از مسائل مرتبط با دولت باید کاملا با هماهنگی سخنگوی دولت انجام شود. از سوی دیگر مدیر و محور اقدامات و برنامه‌های اقتصادی دولت شخص معاون اول رئیس‌جمهور است و هرگونه اطلاع‌رسانی در خصوص مباحث اقتصادی نیز باید با هماهنگی ایشان باشد.

اخیرا محسن رضایی از افزایش یارانه نقدی خبر داده بود اما وزیر اقتصاد آن را تکذیب کرده بود.

رئیسی با اشاره به توفیقات دولت سیزدهم در عرصه‌های مختلف از جمله رشد قابل توجه فروش نفت، افزایش تبادلات با کشورهای منطقه اوراسیا و نظایر آن خاطرنشان کرد: با وجود دستاوردهای امیدوارکننده در حوزه‌های مختلف اما وضعیت موجود در عرصه تنظیم و کنترل بازار و قیمت‌ها قابل قبول نیست.

در ادامه جلسه صادق خلیلیان استاندار خوزستان گزارشی از اقدامات انجام شده در این استان ارائه کرد که رئیس جمهور در این رابطه گفت: خوزستان خط مقدم دفاع از اسلام، ایران، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده و هست و همه ما به این استان و مردم نجیب و فداکار آن بدهکاریم.

رئیسی با اشاره به اینکه با وجود ثروت‌های زیرزمینی فراوان در استان خوزستان و درآمدهای حاصله از آن، از این امکان برای رفع محرومیت مردم استان به خوبی استفاده نشده است، از استاندار خواست با همکاری علمای منطقه، از همه ظرفیت‌ها و نیروهای جهادی حزب‌اللهی و کارآمد برای توسعه استان و رفاه مردم بهره بگیرد. وی فروش اموال مازاد را از سیاست‌های در دست اجرای دولت برشمرد و بر اجرای این طرح در استان خوزستان برای بهره‌مندی مردم از درآمدهای حاصل از آن تاکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه هنوز بخشی از مصوبات رهبری به استان خوزستان به طور کامل اجرا نشده است، اضافه کرد: معتقدیم یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات این استان اجرای کامل طرح‌های مصوب سفر مقام معظم رهبری است. رئیسی با اشاره به کارهای خوبی که در زمینه بازسازی منطقه زلزله‌زده و اسکان مردم اندیکا انجام شده است، بر ضرورت اقدام جهادی برای اتمام برنامه‌های بازسازی منطقه با توجه به فرارسیدن فصل سرما تاکید کرد.

وی بر اهمیت اولویت‌بندی در اجرای طرح‌های نیمه‌تمام تاکید کرد و اظهار داشت: باید از وزارت نفت که در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود اعتبار قابل توجهی به ویژه برای استان خوزستان تخصیص داده است، قدردانی کنم. با این وجود مساله آب و فاضلاب خوزستان یکی از اولویت‌های مشکلات استان است که آنچنان که باید برای برطرف شدن آن عمل نشده و لازم است در این زمینه گام‌های موثرتری برداشته شود. رئیس‌جمهور همچنین تاکید کرد که با توجه به شرایط اقلیمی، اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی در خوزستان باید در دستور کار استاندار قرار داشته باشد.

همچنین استاندار خوزستان در این جلسه به طور خاص درباره مشکلات مجتمع نیشکر هفت‌تپه و اقدامات انجام شده برای حل آنها از جمله تسویه مطالبات کارگران توضیحاتی ارائه کرد و گفت که مطالبات کارگران این مجتمع تا حدود زیادی تسویه شده است. بر این اساس برنامه سه ساله‌ای برای حل و فصل کامل مشکلات این شرکت و رسیدن آن به سودآوری طراحی شده است.خلیلیان همچنین اقدامات انجام شده برای مدیریت مساله خشکسالی در استان را تشریح کرده که توانسته با همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف و اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی تا حدود زیادی مشکلات کم‌آبی استان را برطرف کند.

رئیس‌جمهور نیز به معاون اجرایی خود دستور داد که جلسه مجزایی با استاندار و مدیران استان برگزار کرده و در صورت لزوم به خوزستان سفر کند تا مسائل و پروژه‌های اولویت‌دار استان احصا شده و حسب اقتضا در جلسه دولت مطرح شده یا برای اخذ دستور به رئیس جمهور ارائه شود.

 

منبع : آفتاب
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه