ارسال به دیگران پرینت

بایدن

از زور علیه روسیه استفاده نخواهیم کرد

بایدن گفت: این ایده که ایالات متحده به طور یکجانبه علیه روسیه اقدام کند، در دستور کار نیست، اما در صورت تهاجم روسیه، این اقدام عواقب شدیدی در پی خواهد داشت.

از زور علیه روسیه استفاده نخواهیم کرد

«جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا از برنامه ریزی برای تشکیل جلسه‌ای با حضور مقامات روسیه و کشورهای عضو ناتو برای گفتگو درباره نگرانی‌های مسکو، از جمله گسترش ناتو به شرق خبر داد.

بایدن در این ارتباط از برگزاری نشستی خبر داد که شامل «حداقل چهار عضو ناتو و روسیه می شود» و انتظار می‌رود در این نشست «درباره نگرانی‌های روسیه در رابطه با ناتو بحث و گفتگو شود» است. بایدن این خبر را یک روز پس از تماس ویدئویی با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد.

بایدن روز چهارشنبه در سخنان خود در کاخ سفید با تاکید بر اینکه ایالات متحده به طور یکجانبه از زور علیه روسیه استفاده نخواهد کرد، خاطرنشان کرد که واشنگتن به اعزام نیرو در میانه تنش روسیه و اوکراین حتی فکر نمی‌کند.

بایدن گفت: «این ایده که ایالات متحده به طور یکجانبه علیه روسیه اقدام کند، در دستور کار نیست، اما در صورت تهاجم روسیه، این اقدام عواقب شدیدی در پی خواهد داشت.»

بایدن در مورد گفتگوی خود با رئیس جمهور روسیه گفت که به پوتین اعلام کرده است که در صورت «تهاجم روسیه به اوکراین» عواقب اقتصادی شدیدی در انتظار روسیه خواهد بود و افزود که او «کاملاً مطمئن است» که همتای روس خود این پیام را دریافت کرده است.

پوتین و بایدن روز سه‌شنبه به مدت دو ساعت گفتگو کردند و رسانه‌ها اعلام کردند که رئیس‌جمهور آمریکا در این گفتگو به همتای روس خود هشدار داده است که ایالات متحده و متحدانش «در صورت تنش نظامی روسیه با اوکراین، از طریق اقدامات اقتصادی و دیگر اقدامات قوی به چنین اقداماتی پاسخ خواهند داد».

 

منبع : مشرق
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      مناقشه بر سر مداخلات غرب در حیات خلوت روسیه یعنی اوکراین در بحث (جزیره کریمه) وبیم روس‌ها از گسترش ناتو به شرق موضوعی است که سالها همانند کشور چین وآمریکا بر سر تایوان یاهمان چین تایپه جریان دارد اما این مناقشه واضح وجدی وحتی سرزمینی با عث نگردیده است آنها شمشیر را از و ببندند وجنگ فیزیکی راه بیندازند وبا اهرم جنگ نرم در عین ارتباطات اقتصادی مانند وضع مالیات سنگین گمرکی ویا شیوه های دیگر با یکدیگر مقابله میکنند البته این پندار که قدرت‌های هسته‌ای از رویارویی مستقیم حذر دارند هم تعیین کننده میباشد اما در عین حال پرهیز از تندروهای شعار مدارانه وبیان صریح دشمنی با حریفی که مولفه هایی از قدرت اعم از اقتصادی وسیاسی واطلاعاتی ونظامی در اختیار دارد می‌توان دشمن را بیدار باش ودر موضع دشمنی فعال نگهدارددر حالی که باید با مواضع دوراندیشانه وخردمندانه سیاسی دشمن فعال را به تغافل وانفعال واداشت

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه