ارسال به دیگران پرینت

رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار با اعضای هیات دولت؛

برای بازسازی انقلابی همت کنید | اعتماد و امید مردم به دولت آسیب دیده و باید ترمیم شود

رییس‌جمهور و اعضاء هیات دولت در نخستین روزهای فعالیت دولت سیزدهم صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

برای بازسازی انقلابی همت کنید | اعتماد و امید مردم به دولت آسیب دیده و باید ترمیم شود

رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به اعضای هیات دولت، فرمودند: این چهار سال زود تمام می‌شود به همین جهت از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید.

رییسی رییس‌جمهور و اعضاء هیات دولت در نخستین روزهای فعالیت دولت سیزدهم صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه‌ امام خمینی(ره) با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

- من یک توصیه‌ای به همه‌ مسئولین در دوره‌های مختلف داشتم، این توصیه را به شما هم عرض می‌کنم، زمان شتابان می‌گذرد.

- این چهار سال زود تمام می‌شود و لذا از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید. نگذارید این وقتی که متعلق به مردم و اسلام هست، تضییع بشود از این رو از همه‌ امکانات، زمانی و وقتی استفاده کنید.

- در مدت خدمت و مسئولیت، همت‌تان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همه‌ی عرصه‌های مدیریتی ان‌شاء‌اللّه بوجود بیاید.

-انقلابی بودن حتماً بایستی با عقلانیت همراه باشد. این شیوه‌ صحیح جمهوری اسلامی از اول کار تا امروز بوده که حرکت انقلابی با حرکت اندیشه‌ورزانه و عقلانی همراه باشد.

-یک جلوه‌ی مردمی بودن همین رفتن میان مردم و شنیدن بی‌واسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که دیروز جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند خوزستان در میان مردم با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوه‌ای از مردمی بودن است که بسیار کار خوبی است.

-یک جلوه‌ی دیگر مردمی بودن مسئله‌ی اتخاذ سبک زندگی مردمی است. بی‌تکلف بودن در مسائل، در ممشا و منش، دوری کردن از منش‌های اشرافی‌گری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن و مانند این‌ها. این هم یک جلوه‌ دیگری است از مردمی بودن که از این منش‌های اشرافی‌گری که معمول است در دنیا. همه‌ دولت‌ها و مسئولیت‌ها و مسئولین مبتلا هستند به این جور نگاه به مردم به این جور روش زندگی، باید اجتناب کرد.

-مسائل‌تان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مسئله‌ای مشکلی وجود دارد یا راه‌حلی وجود دارد، البته سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بی‌توجهی م‌یکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع می‌زنند که موجب ناامیدی مردم می‌شود، نه، هر مشکلی راه‌حلی هم دارد، با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید از مردم کمک بخواهید، در موارد مختلف هم کمک فکری هم کمک عملی.

-اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامه‌ی عدل است. کما اینکه اساس همه‌ی ادیان بر اقامه‌ی عدل است. خدای متعال می‌فرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتاب‌های آسمانی را فرستادیم «لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»، اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند، جامعه، جامعه‌ عدالت‌آمیز باشد. خب در این زمینه‌ها ما خیلی باید کار کنیم. عقبیم. خیلی باید تلاش کنیم. به نظر من هر مصوبه‌ای که شما تصویب می‌کنید، هر لایحه‌ای که در دولت تنظیم می‌کنید، هر بخشنامه‌ای که خود شما در دستگاه خودتان صادر می‌کنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد. باید مراقب باشید این روش، این کار، این دستور ضربه‌ای به عدالت نزند. طبقات مظلوم را پایمال نکند.

-مسئله احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهم است. چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایه‌ی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند با شما راه می‌آیند، کمک‌تان می‌کنند. این بزرگترین سرمایه است برای یک دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، باید این را ترمیم کنید و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.

-برای وعده‌ها روز شمار معین کنید. یک کاری که می‌گویید این کار را خواهم کرد، تخمین بزنید که این چه مدتی طول خواهد کشید، و روزشمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه