ارسال به دیگران پرینت

دو فرنگی کار ایران فینالیست شدند

مرحله نهایی پنج وزن دوم رقابت‌های بین المللی کشتی فرنگی جام «وهبی امره» ترکیه، در حالی امروز برگزار می شود که تیم منتخب ایران دو نماینده در فینال و یک نماینده در رده‌بندی خواهد داشت.

دو فرنگی کار ایران فینالیست شدند

در پایان دور مقدماتی پیکارهای پنج وزن دوم کشتی فرنگی جام وهبی امره ترکیه که در شهر استانبول برگزار می‌شود، دو فرنگی کار ایران فینالیست شدند و یک نماینده کشورمان به دیدار رده بندی راه یافت.

بر این اساس در وزن ۶۰ کیلوگرم مهرداد مردانی در دور نخست مقابل سرگئی امیلین از روسیه به پیروزی رسید و در دور دوم نیز امید آرامی دیگر نماینده کشورمان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل شارشنبیکوف از قرقیزستان مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. امید آرامی نیز از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم حسین اسدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل حریفی از کشور بلغارستان به پیروزی دست یافت. وی در دور سوم و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۸ بر صفر کشتی گیری از کشور ترکیه را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. محمد الیاسی نیز مقابل کشتی گیری از کشور ترکیه مغلوب شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۷ کیلوگرم پرهام قنبری در دور نخست مقابل کشتی گیر اوکراینی مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، قنبری از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم رامین طاهری در دور اول مقابل حریفی از قزاقستان به پیروزی رسید وی در دور دوم کشتی گیر ترکیه‌ای را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. طاهری در این مرحله مقابل کشتی گیری از کشور قرقیزستان با نتیجه ۸ بر صفر به برتری رسید و راهی دیدار فینال شد. ناصر علیزاده دیگر نماینده کشورمان در دور نخست مقابل لورینچ از مجارستان مغلوب شد و با توجه به شکست این حریف در کشتی بعد، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

روز گذشته در پایان مسابقات مدعیان پنج وزن نخست جام وهبی امره ترکیه سجاد عباس پور و محمدرضا مختاری در اوزان ۵۵ و ۷۲ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند. پویا دادمرز در وزن ۵۵ کیلوگرم صاحب مدال نقره شد و میثم دلخانی و امین کاویانی نژاد نیز در اوزان ۶۳ و ۷۲ کیلوگرم به مدال برنز رسیدند.

 

منبع : مهر
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه