ارسال به دیگران پرینت

بحران کرونا در هندوستان

مقامات ایالتی به خانواده‌های قربانیان کرونا 5 هزار روپیه (68 دلار) می دهند تا اجساد را بسوزانند یا دفن کنند.

بحران کرونا در هندوستان

اولین اسناد دولتی ایالتی در هند نشان می‌دهد موضوع رها شدن اجساد قربانیان کرونا در رودخانه‌های این کشور صحت دارد.

ترس و فقر عامل احتمالی رها کردن اجساد قربانیان کرونا در رودخانه‌های مناطق دور افتاده و محروم هند محسوب می‌شود.

تصاویر جنازه‌هایی که در حاشیه رود گنگ (رود مقدس آئین هندو) دیده شده‌اند، باعث شوک در این کشور شده است؛ کشوری که در حال حاضر بدترین موج کرونایی جهان را تجربه می‌کند.

مردی با ماسک و لباس محافظتی جسد یکی از اقوامش را قبل از سوزاندن در منطقه "Garhmukteshwar" نزدیک به ساحل رودخانه "گنگ" در شمال ایالت "اوتار پرداش" هند لمس می‌کند

 جنازه کرونایی در رودخانه هند

اگرچه گزارش‌های رسانه‌ها افزایش شمار جنازه‌های شناور در انشعابات رودخانه گنگ را با بیماری همه‌گیر کرونا مرتبط می‌داند اما ایالت 240 میلیون نفری "اوتار پرادش" تا کنون به صورت علنی دلیل مرگ یا پیدا شدن اجساد در رودخانه را فاش نکرده است.

"مانوج کومار سیک" یکی از مقامات ارشد ایالت "اوتار پرادش" در نامه‌ای اعلام کرد: دولت اطلاعاتی دارد که نشان می‌دهد قربانیان بیماری کرونا یا بیماری‌های دیگر به جای نابودی در مراسم آئینی، در رودخانه رها شده‌اند. این نامه در 14 می از سوی رویترز دیده شده است.

 وی افزود: در نتیجه برخی از اجساد در بسیاری از  بخش‌های رودخانه کشف و  جمع شده‌اند.

این موضوع پس از درخواست روز شنبه "نارندرا مودی" نخست‌وزیر هند از مقامات بهداشتی برای تقویت منابع در مناطق روستایی تائید شد. او از مراکز بهداشت خواست منابع را در مناطق روستایی تقویت کرده و از گسترش سریع ویروس در این مناطق مبارزه کنند. این در حالی است که تاخت و تاز سریع کرونا در مناطق شهری هند آسیب های گسترده و شدیدی به بار آورده است.

 ایالت "اوتار پرادش" که محل زندگی تعداد زیادی برزیلی و پاکستان محسوب می‌شود دومین شهر کرونا زده هند در موج دوم این بیماری ویروسی است. کارشناسان بهداشت می‌گویند تعداد زیادی از مبتلایان کرونا در روستاهای این ایالت به ویژه روستاهای پر چمعیت هنوز شناخته و ثبت نشده اند.

"مانوج کومار سیک" مقام ارشد ایالت اوتار پرداش در یادداشت خود به بخشداران گفت: کمبود بودجه برای خرید موادی مانند هیزم برای سوزاندن اجساد، اعتقادات مذهبی در برخی جوامع و خانواده‌هایی که قربانیان کرونا را به دلیل ترس از بیماری در رود رها می‌کنند از دلایل اصلی رها شدن اجساد در رودخانه است.

وی از مسئولان روستا خواست تا مطمئن شوند که هیچ جسدی به آب انداخته نمی شود و افزود مقامات ایالتی به خانواده‌های قربانیان کرونا 5 هزار روپیه (68 دلار) می دهند تا اجساد را بسوزانند یا دفن کنند. این ایالت همچنین از پلیس خواست تا برای جلوگیری از این عمل در رودخانه‌ گشت بزنند.

هند در دو هفته گذشته و به صورت رسمی از مرگ 4 هزار بیمار کرونایی خبر داده است اما کارشناسان می‌گویند به دلیل آزمایش‌های ضعیف تر در مناطق روستایی و سایر عوامل تعداد جانباختگان بیشتر است.

افزایش مرگ و میرها در بسیاری از روستاها باعث تلنبار شدن اجساد و چند برابر شدن هزینه مراسم سوزاندن جسد شده است.

"ناونینت سهگال" سخنگوی ایالت "اوتار پرادش" در روز جمعه گزارش رسانه‌های محلی برای جمع آوری حدود 2 هزار جسد از قربانیان احتمالی کرونا در ایالت‌های "بیهار" و "اوتر پرادش" را رد کرد.

سهگال افزود: ما هر از گاهی 10 تا 20 جسد را جمع‌آوری می‌کنیم. وی گفت:  براساس آئین هندو  برخی از  ساکنان روستاهای اطراف رودخانه جنازه مردگان خود را در دوران خاص مذهبی نمی‌سوزانند.

 

منبع : عصر ایران
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه