ارسال به دیگران پرینت

گازهای گلخانه ای | در ترکیه میزان بازیافت زباله تا سال 2035 به 60 درصد میرسد

رئیس جمهور ترکیه گفت که با اجرای پروژه زباله صفر در کشور میزان بازیافت زباله تا سال 2035 به 60 درصد خواهد رسید.

گازهای گلخانه ای | در ترکیه میزان بازیافت زباله تا سال 2035 به 60 درصد میرسد

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود در نشست سران تغییرات اقلیمی که به میزبانی آمریکا به شکل ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود، گفت: با اجرای پروژه «زباله صفر»، میزان بازیافت زباله را تا سال 2035 به 60 درصد خواهیم رساند.

اردوغان با اشاره به فعالیت های مربوط به درختکاری در ترکیه اظهار داشت: طی 18 سال اخیر وسعت مناطق جنگلی خود را از 20.8 میلیون هکتار به 23 میلیون هکتار رساندیم.

رئیس جمهور ترکیه تصریح کرد: طبق بیانیه مشارکت ما، از انتشار 1 میلیارد و 920 میلیون تن گازهای گلخانه‌ای بین سال های 2012 - 2030 جلوگیری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ترکیه کمترین مسئولیت تاریخی را در مورد انتشار گازهای گلخانه ای برعهده داشته است، گفت: ترکیه که تقریبا هیچ مسئولیت تاریخی در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای ندارد، باید در وضعیت اقلیمی جهانی به صورت عادلانه ارزیابی شود.

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: همکاری‌های استراتژیک در سطح جهانی در زمینه‌های دیگر، به ویژه در زمینه فضای سبز ، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: به حمایت از اقدامات جهانی اقلیمی به شرطی که با کشورهایی که در سطوح اقتصادی مشابه با آنها هستیم، در شرایط برابر قرار بگیریم، ادامه خواهیم داد.

گفتنی است نشست سران تغییرات اقلیمی با شرکت 40 کشور جهان امروز با سخنرانی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا آغاز شد.

شخصیت‌هایی چون رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، شی جینپینگ رئیس جمهور چین، ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، شارل میشل رئیس کمیسیون اروپا و پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان نیز در این نشست مجازی حضور دارند.

نشست مذکور به مدت دو روز ادامه خواهد داشت و کاهش تولید گازهای گلخانه ای در 10 سال آینده، مزیت های اقتصادی به ویژه اشتغال زایی فعالیت های محیط زیستی، فناوری های مرتبط با بازیافت و معرفی نهادهای غیردولتی فعال در حوزه محیط زیست از رئوس موضوعات مورد بحث طی این نشست خواهد بود.​​​​​​​

منبع : آناتولی
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه