ارسال به دیگران پرینت

وزارت مهاجران افغانستان خواستار رفع محدودیت روادید ایران شد

وزارت امور مهاجران افغانستان خواستار رفع محدودیت روادید ایران برای افغان‌ها شد تا از تردد غیر قانونی افغان‌ها جلوگیری شود. در اطلاعیه‌ی وزارت امور مهاجران افغانستان که روز یکشنبه پس از خبر‌های کشته شدن شماری از مهاجران در امتداد مرز ایران منتشر شد، آمده است که مقامات دیپلماتیک هر ۲ کشور علت تردد غیرقانونی را برطرف کنند


وزارت مهاجران افغانستان خواستار رفع محدودیت روادید ایران شد

در اطلاعیه‌ی وزارت امور مهاجران افغانستان که روز یکشنبه پس از خبر‌های کشته شدن شماری از مهاجران در امتداد مرز ایران منتشر شد، آمده است که مقامات دیپلماتیک هر ۲ کشور علت تردد غیرقانونی را برطرف کنند.

در این اطلاعیه آمده است که ایران و افغانستان راهکار عملی را ایجاد کنند تا از تردد قاچاقی و غیرقانونی اتباع افغانستان از مرز بین ۲ کشور جلوگیری به عمل آید.

در این اطلاعیه اضافه شده که بار‌ها از طریق منابع مختلف در مورد پیامد‌های ناگوار مهاجرت‌های قاچاقی اطلاع رسانی کرده، اما با توجه به وضع کنونی کشور و جبر زندگی، شهروندان ما در شماری از موارد با چنین پیامد‌های تکان دهنده‌ای روبرو می‌شوند.

این اطلاعیه در حالی انتشار یافته که سفارت جمهوری اسلامی ایران چند هفته پیش در اطلاعیه‌ای از آغاز ارائه خدمات کنسولی برای افغان‌ها خبر داد و گفت که خدمات کنسولی و صدور روادید از مسیر هوایی از سر گرفته شده است.

روز گذشته مطلبی ادعایی در رسانه‌های افغانستان منتشر شد که حدود ۵۷ مهاجر افغان که به صورت قاچاق وارد خاک ایران شده بودند، توسط سربازان مرزی ایران به رودخانه هریرود پرتاب شده‌اند که در آن ۲۳ نفر جان باخته‌اند.

وزارت خارجه افغانستان ضمن ابراز تأسف از این رویداد اعلام کرد که هیأتی را تحت ریاست معاون وزارت خارجه برای بررسی این رویداد انتخاب کرده است.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اما امروز یکشنبه وقوع این رویداد را به نقل از نیروی مرزی این کشور در خاک ایران رد کرد.

ایران و افغانستان بیش از ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند که قاچاقچیان مواد مخدر در این مرز طولانی برای انتقال مواد مخدر به خاک ایران داخل شده و گاهی مهاجران افغان به طور غیر قانونی وارد ایران می‌شوند.

منبع : انتخاب
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه