ارسال به دیگران پرینت

گالری «هیدن» گشایش یافت

گالری «هیدن – HIDDEN» از مجموعه‌های فعال عرضه و نمایش آثار حوزه‌های مختلف هنرهای تجسمی گشایش یافت.

گالری «هیدن» گشایش یافت

گالری «هیدن – HIDDEN» به مدیریت گلناز کرمی و الهام ابوالزلف از مجموعه‌های فعال عرضه و نمایش آثار حوزه‌های مختلف هنرهای تجسمی با حضور تعدادی از هنرمندان عرصه‌های مختلف از جمله پری ملکی (خواننده)، لوریس چکناواریان (رهبر ارکستر و آهنگساز)، ادنا زینلیان (طراح پیشکسوت لباس)، بردیا صورنوری (پیانیست)، یارتا یاران (نویسنده و مترجم)، کار خود را آغاز کرد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، دست ساخته‌های برخی از هنرمندان با مواد اولیه مختلفی چون سیم، ورق‌های گالوانیزه، آهن، کاشی، چوب، آینه، شیشه و سفال به همراه آثار سولماز مالک در حوزه طراحی داخلی و دکوراسیون با در نظر گرفتن سبک‌های مختلف هنر ایرانی ، آثار پانته‌آ پاکدامن طراح داخلی و آثار گروه طراحی «راف» پیش روی علاقه‌مندان قرار گرفت.

گلناز کرمی، از مدیران گالری «هیدن – HIDDEN» با اشاره به انگیزه‌های برگزاری این نمایشگاه گفت: «تمام تلاش گروه طراحی و ایده‌پردازی گالری بر این مبنا بوده که بتوانیم شرایطی را برای ظهور و بروز هنرمندان مستعد و جوان در بخش‌های مختلف حوزه هنرهای تجسمی به ویژه طراحی و دکوراسیون داخلی فراهم کنیم و در جهت شناسایی و عرضه آثار آنها اقداماتی را انجام دهیم.

وی درباره نحوه نام‌گذاری این گالری بیان کرد: «اتفاقا انتخاب واژه « HIDDEN» برآمده ازتفکری است که مایل بودیم یکسری هنرهای پنهان هنرمندان عرصه‌های مختلف به ویژه طراحی داخلی و دکوراسیون با یک زمینه هنری و فرهنگی به مخاطبان معرفی کنیم. البته این هدف کوتاه مدت ماست، کما اینکه در این زمینه برنامه‌هایی را پایه‌ریزی کردیم که به زودی جزییات آن در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد. به هر ترتیب آنچه در رویدادهای برنامه‌ریزی شده این گالری مد نظر ما قرار گرفته، تلاش برای ایجاد بستری مناسب پیرامون فعالیت هنرمندانی است که هنرشان کمتر از آنچه در رسانه‌ها دیده‌ایم به نمایش گذاشته شده است و این فضا می‌تواند محلی برای نمایش و معرفی آثارشان باشد.

گالری «هیدن – HIDDEN»، همه روزه از ساعت ۱۱ تا ۲۳، میزبان علاقه‌مندان است.

 

 

منبع : خبر آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه