ارسال به دیگران پرینت

تهران | هواشناسی تهران

تهران از یکشنبه برفی و بارانی می‌شود | گزارش هواشناسی برای تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران از ورود سامانه بارشی از بعدازظهر روز یکشنبه خبر داد و گفت: در نیمه شمالی و غربی استان، بارش باران و در مناطق مرتفع برف پیش‌بینی می‌شود.

تهران از یکشنبه برفی و بارانی می‌شود | گزارش هواشناسی برای تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران از ورود سامانه بارشی از بعدازظهر روز یکشنبه خبر داد و گفت: در نیمه شمالی و غربی استان، بارش باران و در مناطق مرتفع برف پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که از بعدازظهر روز یکشنبه (۷ دی‌) با نفوذ سامانه بارشی در سطح استان، افزایش ابر در برخی مناطق به ویژه نیمه شمالی و غربی، گاهی بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

 بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان کمی ابری ، گاهی همراه با وزش باد و یخبندان و مه (به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات) پیش‌بینی می‌شود.

روز شنبه (۶ دی‌ماه) پیرو هشدار سطح زرد آلودگی هوا و هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا، افزایش پایداری جو، افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

از بعدازظهر روز یکشنبه با نفوذ سامانه بارشی دیگری در سطح استان، افزایش ابر در برخی مناطق به ویژه نیمه شمالی و غربی، گاهی بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

طی نیمه دوم هفته آینده، کاهش محسوس دمای هوا و وزش بادهای شدید در سطح استان دور از انتظار نخواهد بود. 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا شنبه (۶ دی‌ماه) کمی ابری همراه با غبار محلی گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی روز یکشنبه (۷ دی‌ماه) نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

 

منبع : اقتصادنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه